ÅLANDSPREMIÄR FÖR TALKARAOKE PÅ PUB BASTUN

Talkaraoke funkar som en vanlig karaoke, men istället för att välja mellan sånger väljer användaren mellan olika tal. Kanske har du alltid velat framföra Olof Palmes tal “ Därför är jag demokratisk socialist” eller Jesus Bergspredikan? Eller kanske kung Carl Gustavs tal där han svarar på anklagelserna gällande sexskandalen 2010? Nu har du chansen på Pub Bastun då talkaraoke ordnas för första gången på Åland ! Du är välkommen att tala eller bara lyssna i en avslappnad atmosfär där en DJ spelar skivor mellan talen. Talkaraoke är skapat av den åländsk-tyska-finländska konstnärsgruppen The Speech Karaoke Action Group.

Talkaraoke ordnades för första gången 2010 på Tavastehus Konstmuseum och har sedan dess turnerat internationellt. Talkaraoke-evenemang har ordnas i bland annat Thailand, Estland, Nederländerna, Österrike, Serbien och Belgien samt runt om i Finland. För närvarande har vi ett brett urval av tal på närmare 400 tal på tretton olika språk.

Vår grupp har samlat ett stort urval av mycket olika tal. För tillfället finns ett urval på närmare 400 olika tal på tretton olika språk. Inför evenemanget på Pub Bastun lägger vi till specifikt åländska tal. Urvalet kommer att inkludera dialektala samt historiska och aktuella tal. FRITT INTRÄDE !

Trailer för talkaraoke: https://www.youtube.com/watch?v=cpeesCkxDs8

Mer info om talkaraoke: www.speechkaraoke.org