Klubb Ö presenterar en storslagen efterfest till Litteraturdagarna, tillsammans med svenska hiphop artisten Beri och den feministiska tidskriften Astra som firar 100 år!

BERI (SE)
Svenska stjärnskottet Beri släppte debutalbumet "Rum" förra sommaren men redan innan släppet hann hon ruska liv i hiphop-Sverige med en serie riktigt tunga singlar, en EP och nu också med debutalbumet. Som 16 åring deltog hon i Nästa Nivå, en talangtävling för hiphopartister. Det slutade med att hon vann tävlingen, fick skivkontrakt och släppte sin första EP "100". Under karriären har bland annat hunnit vara support till Angel Haze och turnerat med både Syster Sol och musikkollektivet Femtastic.

ASTRA 100
2018 firar den finlandssvenska feministiska tidskriften Astra 100 år. Det firas med boken Denna framtid är vår samt en turné runt Finland. Till Åland kommer de med ett gäng och agerar som DJ:s på Klubb Ö, utöver närvarandet under Litteraturdagarnas övriga program. 

Evenemanget är ett samarbete mellan Nordens Institut på Åland (NIPÅ),Mariehamns litteraturdagar, Tidskriften AstraPub Bastun och Klubb Ö.

FRI ENTRÉ - ÅLDERSGRÄNS 16 ÅR - CASH IS QUEEN